Skip to main content

Yritysperintä

Tehokkaat perintäkeinot ripeässä aikataulussa tuottavat parhaan tuloksen

 

Yrityksemme on hoitanut tuloksellista yritysperintää ammattitaidolla jo yli 25 vuoden ajan. Onnistunut perintä vähentää luottotappioita, tuottaa arvokasta kassavirtaa ja kotiuttaa viivästyskorot. Siirtämällä saatavien perinnän toimistomme hoidettavaksi, vapautuu arvokasta työaikaanne varsinaisen liiketoimintanne hoitamiseen. Me hoidamme puolestanne yhteydenotot velalliseen ja viranomaisiin sekä huolehdimme saatavien maksujen seurannasta.

Asiantuntijamme seuraavat tarkasti koronapandemian vaikutuksia. Yritysperinnän hoitamisesta poikkeuksellisina aikoina asianajaja Timo Heikkilän blogikirjoituksessa: Lue lisää

Perintämme jakautuu vapaaehtoiseen ja oikeudelliseen perintään

 

Vapaaehtoinen perintämme on nopeaa ja tehokasta. Tavoitteenamme on saada velalliselta suoritus vapaaehtoisesti ilman aikaa vieviä oikeudellisia toimenpiteitä ja niistä velalliselle aiheutuvia lisäkuluja ja maksuhäiriömerkintää. Vapaaehtoinen perintämme käsittää kirjallisen maksukehotuksen lisäksi henkilökohtaiset puhelinneuvottelut velallisen kanssa. Tarvittaessa sovimme maksusuunnitelmasta ja valvomme sen noudattamista. Vapaaehtoisessa perinnässä kulut saadaan yleensä perittyä velalliselta, jolloin palvelumme on asiakkaallemme maksutonta.

Mikäli velallinen ei maksa saatavaa vapaaehtoisella perinnällä, voidaan käynnistää oikeudelliset perintätoimenpiteet. Ennen oikeudelliseen perintään siirtymistä selvitämme aina velallisen maksukäyttäytymistä ja luottotiedot. Tämän pohjalta sovimme asiakkaan kanssa parhaan oikeudellisen perintäkeinon. Oikeudellisen perinnän kulut pyritään aina saamaan velalliselta, jolloin asiakkaalle ei aiheudu toimenpiteistämme kuluja.

Asiantuntijamme palvelevat sinua yritysperintäasioissa

Uudet asiakkaat

Jani Karlsson

Asiakaspäällikkö

010 2899 407
jani.karlsson@heikkilaco.fi

Lue lisää!

Nykyiset asiakkaamme

Marjo Lehtisaari

Perintäasiantuntija

010 289 9400
marjo.lehtisaari@heikkilaco.fi

Lue lisää!

Kimmo Vainio

Osakas, asianajaja

010 289 9422
kimmo.vainio@heikkilaco.fi

Lue lisää!