Skip to main content

Työoikeus

Työntekijöiden ja yrityksen johdon sopimusten oikea hoitaminen yhdessä hyvän henkilöstopolitiikan kanssa on keskeinen menestystekijä.

Asiantuntijamme auttavat yrityksiä työoikeusasioissa koronapandemian aiheuttamissa poikkeusoloissa. Työnantajan vaihtoehdoista töiden vähentyessä asianajaja Tuula Vesalaisen blogikirjoituksessa: Lue lisää

Työsuhteisiin liittyvä oikeudellinen säännöstely on laajaa ja käytännössä esiintyvien ongelmien määrä suuri. Pulmatilanteita on yhtä lailla työsopimuksesta neuvoteltaessa, työsuhteen kestäessä ja työsuhdetta päätettäessä.

Toimimme luotettavana ja asiantuntevana neuvonantajana kaikissa työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Avustamme asiakkaitamme työ- ja johtajasopimusten laatimisessa, neuvomme soveltamiskysymyksissä ja avustamme sopimusten päättämistilanteisiin liittyvien ristiriitatilanteiden ratkaisussa. Avustamme asiakkaitamme yhteistoimintamenettelyssä ja hoidamme ammattitaidolla työoikeudellisten riita-asioiden oikeudenkäynnit.

KOKENEET ASIANTUNTIJAMME NEUVOVAT JA AVUSTAVAT YRITYKSEN UUDELLEENJÄRJESTELYTILANTEISIIN JA YRITYSKAUPPOIHIN LIITTYVISSÄ TYÖOIKEUDELLISISSA KYSYMYKSISSÄ.