KIINNOSTAAKO URA TOIMISTOSSAMME?

Toimistomme tarjoaa vapaamuotoisen työskentely-ympäristön, jossa toivomme jokaisen osaajamme puhkeavan kukkaan. Vastuuta, vapautta ja etenemismahdollisuuksia pyrimme tarjoamaan kunkin kykyjen mukaan.

Monipuolisuus on voimavaramme, ja siksi joukossamme onkin aina niin kokeneita konkareita kuin työelämään juuri siirtyneitäkin tekijöitä.

Juuri nyt emme rekrytoi aktiivisesti, mutta mikäli vakuutat meidän tarvitsevan joukkoomme juuri sinut, saatamme muuttaa mielemme. Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info(at)heikkilaco.fi.

Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisina. Hakemuksissa annettuja tietoja käytetään vain rekrytointitarkoituksiin ja niitä käsittelevät vain rekrytoinnista vastaavat henkilöt.

Kesäksi 2021 emme ole palkkaamassa kesätyöntekijöitä.

Kerro miten voimme auttaa
    Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy on perustettu vuonna 1993. Pitkäjänteisellä työllä olemme saavuttaneet laajan asiakaskuntamme luottamuksen. Mielestämme työmme paras mittari onkin asiakastyytyväisyys. Tämän vuoksi toimintatapaamme kuuluu toimeksiantojen hoitaminen tehokkaasti yhdessä sovittujen suuntaviivojen mukaisesti.