Tehokkaat perintäkeinot ripeässä aikataulussa tuottavat parhaan tuloksen

Yrityksemme on hoitanut tuloksellista yritysperintää ammattitaidolla jo yli 25 vuoden ajan. Onnistunut perintä vähentää luottotappioita, tuottaa arvokasta kassavirtaa ja kotiuttaa viivästyskorot. Siirtämällä saatavien perinnän toimistomme hoidettavaksi, vapautuu arvokasta työaikaanne varsinaisen liiketoimintanne hoitamiseen. Me hoidamme puolestanne yhteydenotot velalliseen ja viranomaisiin sekä huolehdimme saatavien maksujen seurannasta.

KUN HALUATTE KUSTANNUSEHOKASTA JA YKSILÖLLISTÄ PERINTÄÄ, TOIMITTAKAA MEILLE VAIN TIEDOT ERÄÄNTYNEISTÄ SAATAVISTANNE, NIIN HOIDAMME PERINNÄN PUOLESTANNE.

perinta(at)heikkilaco.fi

Perintämme jakautuu vapaaehtoiseen ja oikeudelliseen perintään

Vapaaehtoinen perintämme on nopeaa ja tehokasta. Tavoitteenamme on saada velalliselta suoritus vapaaehtoisesti ilman aikaa vieviä oikeudellisia toimenpiteitä ja niistä velalliselle aiheutuvia lisäkuluja ja maksuhäiriömerkintää. Vapaaehtoinen perintämme käsittää kirjallisen maksukehotuksen lisäksi henkilökohtaiset puhelinneuvottelut velallisen kanssa. Tarvittaessa sovimme maksusuunnitelmasta ja valvomme sen noudattamista. Vapaaehtoisessa perinnässä kulut saadaan yleensä perittyä velalliselta, jolloin palvelumme on asiakkaallemme maksutonta.

Mikäli velallinen ei maksa saatavaa vapaaehtoisella perinnällä, voidaan käynnistää oikeudelliset perintätoimenpiteet. Ennen oikeudelliseen perintään siirtymistä selvitämme aina velallisen maksukäyttäytymistä ja luottotiedot. Tämän pohjalta sovimme asiakkaan kanssa parhaan oikeudellisen perintäkeinon. Oikeudellisen perinnän kulut pyritään aina saamaan velalliselta, jolloin asiakkaalle ei aiheudu toimenpiteistämme kuluja.

Asiantuntijamme palvelevat sinua yritysperintäasioissa

Marjo Lehtisaari

Assistentti, perintäasiat

010 289 9400
marjo.lehtisaari@heikkilaco.fi

Lue lisää!

Kimmo Vainio

Osakas, asianajaja

010 289 9422
kimmo.vainio@heikkilaco.fi

Lue lisää!