Puhelin: 010 289 9416
Email: suvi.naatanen@heikkilaco.fi
Kielitaito: suomi ja englanti

Suvi Näätänen on kahden tutkinnon tehopakkaus.

Suvi on koulutukseltaan valtiotieteiden ja oikeustieteiden maisteri. Juristin ammatissa kahdesta maisteritutkinnosta on merkittävästi hyötyä erityisesti asiakokonaisuuksien analysoinnin sekä loogisen argumentaation ja perustelun kannalta. On eduksi, että ymmärtää laajemmin yhteiskunnan toimintaa ja yritysten toimintakenttää.

Suvi kuuluu Heikkilän toimiston asunto- ja kiinteistökauppatiimiin. Kodin ostoon liittyy yleensä suuria tunteita ja odotuksia. Lisäksi kodissa on usein kiinni melkein koko omaisuus. Kun huomataan, että kaupan kohde ei olekaan sellainen kuin on sovittu tai talossa ei pysty asumaan, niin pettymys on todella suuri.

Suvin työtehtävät koostuvat tyypillisesti asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvistä sopimus- ja riita-asioista. Asumisen juridiikassa kiehtoo erityisesti sen käytännönläheisyys ja monipuolisuus. Asiakaskohtaamisessa on tärkeää tunnistaa asian kannalta olennaiset seikat ja kertoa juridiikasta käytännönläheisesti. Asiakkaan luottamus ansaitaan tekemällä työ hyvin ja perusteellisesti.

Rauhallisen luonteensa ansiosta Suvi suoriutuu kaikenlaisista tilanteista. Juristilla täytyy olla hyvät neuvottelu- ja ihmissuhdetaidot. Välillä tilanteet saattavat olla kiperiäkin, mutta on tärkeää pitää mielessä, että asiat riitelevät, eivät ihmiset.

Aiemmin Suvi on ollut töissä muun muassa Wärtsilä Oyj:n palveluksessa. Suvi työskentelee myös yritysasiakkaiden toimeksiantojen ja konkurssi- ja yrityssaneerausasioiden parissa. Wärtsilän ajoilta hänellä on vahvaa osaamista erityisesti työntekijöiden kansainvälisestä liikkuvuudesta ja henkilöverotuksesta. Yritysten kansainväliset kontaktit ja työntekijöiden ulkomaankomennukset lisääntyvät jatkuvasti. Kansainvälinen liikkuvuus edellyttää yrityksiltä uudenlaisten riskien ja velvoitteiden huomioimista.

Liikunta antaa hyvää vastapainoa vaativille töille. Vapaa-ajalla Suvi käy salilla, lenkillä ja talvella hiihtämässä.