Puhelin: 010 289 9416
Email: suvi.naatanen@heikkilaco.fi
Erikoisosaaminen: Asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvät sopimus- ja riita-asiat, sopimusoikeus ja vahingonkorvausasiat.
Kielitaito: suomi ja englanti

Olen valmistunut oikeustieteiden ja valtiotieteiden maisteriksi Turun yliopistosta. Juristin ammatissa on eduksi, että ymmärtää laajemminkin yhteiskunnan toimintaa. Olen suorittanut myös asianajajatutkinnon.

Kuulun Heikkilän toimiston asunto- ja kiinteistökauppatiimiin. Kodin ostoon liittyy yleensä suuria tunteita ja odotuksia. Lisäksi kodissa on usein kiinni melkein koko omaisuus. Kun huomataan, että kaupan kohde ei olekaan sellainen kuin on sovittu tai talossa ei pysty asumaan terveyshaitan takia, niin pettymys on todella suuri.

Työtehtäväni koostuvat tyypillisesti asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvistä sopimus- ja riita-asioista. Asumisen juridiikassa kiehtoo erityisesti sen käytännönläheisyys ja monipuolisuus. Teen töitä myös yritysasiakkaiden riita-asioiden sekä konkurssi- ja yrityssaneerausasioiden parissa.

Haluan olla helposti lähestyttävä juristi, jonka puoleen voi kääntyä. Asiakastapaamisessa on tärkeää tunnistaa asian kannalta olennaiset juridiset seikat ja kertoa näistä asiakkaalle.

Olen rauhallinen persoona, joka suoriutuu kaikenlaisista tilanteista. Juristilla täytyy olla hyvät neuvottelu- ja ihmissuhdetaidot. Välillä tilanteet saattavat olla kiperiäkin, mutta on tärkeää pitää mielessä, että asiat riitelevät, eivät ihmiset.

Aiemmin olen ollut töissä muun muassa Wärtsilä Oyj:ssä. Wärtsilän ajoilta minulla on vahvaa osaamista erityisesti työntekijöiden kansainvälisestä liikkuvuudesta ja henkilöverotuksesta. Yritysten kansainväliset kontaktit ja työntekijöiden ulkomaankomennukset lisääntyvät jatkuvasti. Kansainvälinen liikkuvuus edellyttää yrityksiltä uudenlaisten riskien ja velvoitteiden huomioimista.”