Puhelin: 010 289 9415
Email: saara.adler@heikkilaco.fi
Kielitaito: suomi ja englanti

Olen neljännen vuoden oikeustieteen opiskelija Turun yliopistossa ja valmistuin oikeusnotaariksi keväällä 2020. Työskentelen opintojeni ohella Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy:ssä.

Minusta on mielenkiintoista nähdä, miten asianajotoimiston arki käytännössä pyörii. Olen aikaisemmin työskennellyt b2b -markkinoinnin parissa, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun pääsen hyödyntämään juridista osaamistani käytännössä ja yhdistämään sitä asiakaspalvelutyöhön. Koenkin, että tällä paikalla ja tämän tiimin ympäröimänä pääsen kehittymään huippuvauhtia kohti tulevaisuuden asiantuntijuutta.

Parasta tässä työssä on ehdottomasti se tunne, kun huomaan, että olemme asiakkaan kanssa löytäneet seuraavat askeleet kohti ongelman ratkaisua. Myös työporukkamme hyvä yhteishenki merkitsee minulle tosi paljon. On ollut hienoa huomata, että voin tarvittaessa kääntyä toimistomme kokeneempien konkarien puoleen asiassa kuin asiassa.

Vapaa-ajallani harrastan monenlaisia taiteita sekä kirjoittamista. Koen, että luova tekeminen on hyvää vastapainoa opinnoille ja työlle. Nautin myös luonnosta ja viikonloppumökkeilystä Turun saariston rauhassa. Kun haluan lepuuttaa ajatuksiani, suuntaan esimerkiksi sienestämään.