Puhelin: 010 289 9410
Email: pia-maria.kulmala@heikkilaco.fi
Kielitaito: suomi ja englanti

Olen valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta. Valmistumisen jälkeen olen suorittanut asianajajatutkinnon ja olen myös Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja.

Valmistumiseni jälkeen olen tehnyt töitä yritysasiakkaiden kanssa mm. riita-, konkurssi- ja yrityssaneerausasioiden parissa, mutta kokemusta löytyy myös yksityishenkilöiden asioiden hoitamisesta mm. kiinteistökauppariidoissa, vuokrasuhteen päättämis- ja/tai häätöasioissa sekä perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa.

Lakimiehenä pyrin olemaan helposti lähestyttävä ja inhimillinen, mutta asiakkaan asiaa hoidan kuitenkin erittäin päättäväisesti. Minulle on erityisen tärkeää, että asiakkaalleni jää tekemisestäni hyvä fiilis. Luottamusta puolin ja toisin on oltava, jotta asia voidaan hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla loppuun saakka. Asiakaspalvelu on mielestäni ammattitaidon lisäksi kaiken a ja o, koska ellei sitä ole, ei ole myöskään asiakkaita. On hienoa, jos asiakas kokee, että voisi kääntyä puoleeni myös toisenkin kerran.

Hektisen työn ja perhearjen vastapainoksi nautin luonnosta lenkkeillen ja äänikirjoja kuunnellen tai rauhoitun joogamatollani. Parasta irtautumista arjesta on kuitenkin pakata rinkka ja suunnata luontoon.