Puhelin: 010 289 9400
Email: marjo.lehtisaari@heikkilaco.fi
Erikoisosaaminen: Yritysperintä
Kielitaito: suomi, englanti

Sydämeltään asiakaspalvelija

Olen alun perin opiskellut ompeluartesaaniksi. Sittemmin olen käynyt verhoilijakoulutuksen ja erinäisiä puuntyöstämiskursseja.

Kaupan ala vei kuitenkin aikanaan mennessään. Parikymmentä vuotta päivittäistavarakaupan esimiehenä jäi mieleen mukavana elämänvaiheena. Kun tuli uusi mahdollisuus eteen, siirryin henkilöstöalalle, jossa VMP Group:illa koordinaattorina menikin seitsemän vuotta.

Heikkilään 2015 tullessani sain taas tilaisuuden oppia uutta tältä alalta. Vastuualueeni on yritysperintä ja siihen liittyvien toimenpiteiden eteenpäin vieminen. Toimenkuvaan kuuluu myös toimiston yleiset työt.

Työ on haasteellista ja antoisaa, jokainen päivä on erilainen. Tarvitaan tiukkuutta ja joustavuutta, kumpaakin sopivassa suhteessa. Työssäni parasta on työn monipuolisuus, sekä hyvä toimiston joukko ympärillä joilta saa aina tarvitessaan neuvoaja.

Vapaa-ajastani suurimman osan vie kaikenlaiset tuunaustyöt ja kokeilut. Kaikki ei aina osu ihan maaliin mutta sen voi laittaa hetkeksi sivuun ja kun inspiraatio tulee, aloitetaan taas alusta. Myös pitkät lenkit koiran kanssa kuuluvat jokapäiväiseen menoon ja se on hyvää vastapainoa työlle.

”Juristit uppoutuvat keskittyneesti työhönsä, mutta tämä on oikein mukava joukko. Olen ollut oma itseni, ja se on otettu hyvin vastaan.”