Puhelin: 010 289 9400
Email: marjo.lehtisaari@heikkilaco.fi
Erikoisosaaminen: Yritysperintä
Kielitaito: suomi, englanti

Sydämeltään asiakaspalvelija

Olen alun perin opiskellut ompeluartesaaniksi. Opiskelun jälkeen siirryin kaupan alalle, jossa menikin parikymmentä vuotta päivittäistavarakaupan esimiehenä. Siirryin 2007 henkilöstöalalle koordinaattoriksi. Siinä työssä meni taas muutama vuosi. Pidän asiakaspalvelusta ja koen sen itselleni luontevaksi.

Heikkilän toimistoon 2015 tullessani sain vastuualueekseni henkilö- ja yritysperinnän. Työ on haasteellista ja antoisaa, sillä jokainen päivä on erilainen. Tässä työssä tarvitaan joustavuutta ja tiukkuutta sopivassa suhteessa.

Vapaa-ajastani suurimman osan vie ”sisustushulluus”, joka on vienyt mennessään. 2020 valmistuin Sisustus Akatemiasta sisustussuunnittelijaksi työni ohella.  Harrastuksesta tuli sivutyö, joka antaa vastapainoa varsinaiselle työlle. Entisöinti- ja verhoilupuolen opiskeluista on ollut paljon hyötyä; aina ei tarvitse ostaa uutta, vaan monet vanhat huonekalut voi ja kannattaa korjata. Luonnossa liikkuminen koiran kanssa on myös hyvää irrottautumista arjesta.

”Juristit uppoutuvat keskittyneesti työhönsä, mutta tämä on oikein mukava joukko. Olen ollut oma itseni, ja se on otettu hyvin vastaan.”