Puhelin: 010 289 9429
Email: anu.juka@heikkilaco.fi
Erikoisosaaminen: Asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvät sopimus- ja riita-asiat, asunto-osakeyhtiöasiat ja vahingonkorvausasiat
Kielitaito: suomi ja englanti

Olen valmistunut Lapin yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2005 ja varatuomarin arvonimen sain vuonna 2006 suoritettuani vuoden mittaisen tuomioistuinharjoittelun Oulun käräjäoikeudessa. Olen myös luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.

Olen työskennellyt lähes koko urani ajan kiinteistöihin, rakennuksiin ja asumiseen liittyvien juridisten asioiden parissa. Auskultoinnin jälkeen toimin lakimiehenä rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayrityksessä Insinööritoimisto Raksystems Oy:ssä ja sen jälkeen olen usean vuoden ajan työskennellyt lakimiehenä asianajoalalla. Pääsääntöisesti hoidan erilaisia kiinteistö- ja asuntokauppaan liittyviä sopimus- ja riita-asioita kuten sisäilma- ja kosteusvaurio-ongelmat.  Lisäksi minulla on kokemusta myös asunto-osakeyhtiöoikeudellisten, huoneenvuokra-asioiden sekä kiinteistövälittäjän vastuuta koskevien asioiden hoitamisesta.

Vahvuuksiani ovat rauhallisuus, periksiantamattomuus sekä tarkkuus. Jokaisen asiakkaan juttu on aina erilainen ja siten perehdyn aina syvällisesti ja analyyttisesti asiakkaan juridiseen ongelmaan. Pyrin jo heti toimeksiannon alussa selvittämään asiakkaalle selkeästi, mitkä ovat jutun vahvuudet ja heikkoudet. Pidän asiakkaan aina myös ajan tasalla siitä missä mennään. Riita-asioissa pyrin ensisijaisesti löytämään asiaan sovinnollisen ratkaisun mutta aina sovinnollista ratkaisua ei ole jostain syystä mahdollista saavuttaa, jolloin teen kaikkeni, että asiassa päästään oikeudenkäynnissä asiakkaan kannalta parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Vapaa-aikani kuluu perheeni parissa sekä rentoudun tekemällä erilaisia käsitöitä sekä lukemalla kirjallisuutta kuten pohjoismaisia dekkareita. Mukavaa on työpäivän päätteeksi tehdä myös kävelylenkki tai käydä hiihtämässä. Pidän myös matkustelusta ja olenkin aina innokkaana tutustumassa uusiin paikkoihin.