KONKURSSIT JA YRITYSSANEERAUKSET

Yritystoiminnan maksuvaikeuksissa - yrityssaneeraus ja osakeyhtiön konkurssi

Asianajajillamme on laaja-alainen kokemus konkurssiasioista ja yrityssaneerausmenettelystä. Palvelumme kattavat kaikki maksukyvyttömyyttä koskevat kysymykset. Avustamme niin ennaltaehkäisevässä riskienhallinnassa kuin jo syntyneiden maksuvaikeuksien ratkaisemisessakin.

Yrityssaneerauspalvelut

Asianajajillamme on pitkä käytännön kokemus erityisesti osakeyhtiön yrityssaneerausmenettelyn vaiheista kuten yrityssaneeraushakemuksen laatiminen ja yrityssaneerauksen selvittäjänä toimiminen. Otamme mielellämme yrityssaneerauksiin liittyviä töitä vastaan.

Konkurssipesän pesänselvittäjänä toimiminen

Toimistomme asianajajat ovat toimineet pesänselvittäjinä suuressa määrässä osakeyhtiöiden konkurssipesiä. Jos olet itse jättämässä vapaaehtoista konkurssihakemusta ja tarvitset pesänselvittäjää, otamme mielellänne niitä töitä vastaan. Asianajajillamme on kattava kokemus konkurssipesien omaisuuden realisoinnista ja osakeyhtiöiden konkursseihin liittyvistä riita- ja rikosasioista sekä takaisinsaantikysymyksistä.

Ota yhteyttä, me autamme.

Palvelumme kattavat seuraavaa:

Asiantuntijamme seuraavat tarkasti koronapandemian vaikutuksia. Yrityssaneerauksesta tilapäisten maksuvaikeuksien apuna asianajaja Timo Heikkilän blogikirjoituksess: Lue lisää