Skip to main content
Ajankohtaista

Jukkatalon konkurssi – talopaketin tilanneille juridista apua Heikkilä & Co:lta

By 6.9.202311 syyskuun, 2023No Comments

Jukkatalon konkurssi – talopaketin tilanneille juridista apua Heikkilä & Co:lta

Jos olet tilannut Jukkatalon ja talonrakennusprojektisi on kesken, ole yhteydessä joko soittamalla 010 289 9407, sähköpostitse jani.karlsson@heikkilaco.fi tai lähettämällä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella ja soitamme sinulle.

Me Heikkilä & Co:ssa olemme valmiiksi pohtineet sitä, mitä kaikkea tähän tilanteeseen kannaltasi liittyy. Jukkatalon konkurssipesä versus talopaketin tilanneet asiakkaat -asiassa tulee olla osaamista sekä kiinteistöjuridiikasta että konkurssipesän hoidosta. Juristimme tekevät näitä molempia jatkuvasti.

Jukkatalon konkurssi – miksi olla yhteydessä Heikkilä & Co Oy:öön?

Jukkatalo, maan toiseksi suurimman pientalovalmistajan, joka on palvellut asiakkaita yli 50 vuoden ajan, konkurssi on herättänyt huomattavaa huolta ja epävarmuutta. Tämä yllättävä konkurssi on aiheuttanut erityistä epävarmuutta niille asiakkaille, joiden rakennusprojektit ovat vielä kesken raportoi Yle.

Jukkatalon konkurssi voi aiheuttaa monimutkaisia oikeudellisia tilanteita sinulle, erityisesti jos rakennusprojektisi on aloitettu. Lakimiehen avulla voitte:

  1. Selvittää oikeutenne ja mahdollisuutenne korvauksiin.
  2. Ymmärtää paremmin tilaussopimuksen ehdot ja miten konkurssi vaikuttaa niihin.
  3. Saada neuvoja siitä, miten suojata itsensä mahdollisilta lisäkustannuksilta, konkurssipesän maksuvaatimuksilta tai rakennusurakan viivästyksiltä.
  4. Selvittää mahdollisia vakuus- tai takuukysymyksiä.
  5. Saada apua neuvotteluissa muiden osapuolten, kuten alihankkijoiden tai uusien rakennusyritysten, kanssa.

Konkurssitilanteessa on monia muuttujia. Oikeudellinen neuvonta ja toimenpiteet auttavat sinua navigoimaan ongelmien läpi ja varmistamaan, että etusi suojataan parhaalla mahdollisella tavalla.