KIINNOSTAAKO URA TOIMISTOSSAMME?

Toimistomme tarjoaa vapaamuotoisen työskentely-ympäristön, jossa toivomme jokaisen osaajamme puhkeavan kukkaan. Vastuuta, vapautta ja etenemismahdollisuuksia pyrimme tarjoamaan kunkin kykyjen mukaan.

Monipuolisuus on voimavaramme, ja siksi joukossamme onkin aina niin kokeneita konkareita kuin työelämään juuri siirtyneitäkin tekijöitä.

Juuri nyt etsimme Turun toimistoomme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää, asiakkaiden ja työkavereiden kanssa erinomaisesti toimeen tulevaa

JURISTIA / ASIANAJAJAA

Edellytämme monipuolista ja vahvaa käytännön kokemusta asunto-, kiinteistö- ja rakentamispuolesta sekä pitkäjänteistä, yrittäjämäistä asennetta työhön. Sinussa pitää olla rutkasti energiaa, kehityshalua ja -kykyä.

Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen pyydämme toimittamaan osoitteella: info@heikkilaco.fi.

Lisätietoja antaa mielellään toimiston perustaja, asianajaja Timo Heikkilä p. 010 2899 411 (jätä soittopyyntö, ellet heti tavoita).

Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisina. Hakemuksissa annettuja tietoja käytetään vain rekrytointitarkoituksiin ja niitä käsittelevät vain rekrytoinnista vastaavat henkilöt.

Kerro miten voimme auttaa
Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy on perustettu vuonna 1993. Pitkäjänteisellä työllä olemme saavuttaneet laajan asiakaskuntamme luottamuksen. Mielestämme työmme paras mittari onkin asiakastyytyväisyys. Tämän vuoksi toimintatapaamme kuuluu toimeksiantojen hoitaminen tehokkaasti yhdessä sovittujen suuntaviivojen mukaisesti.