Puhelin: 010 289 9416
Email: suvi.naatanen@heikkilaco.fi
Kielitaito: suomi ja englanti

Suvi Näätänen on kahden tutkinnon tehopakkaus.

Valmistuin valtiotieteiden maisteriksi vuonna 2012. Lakimiehen ammatti houkutteli kuitenkin niin paljon, että päätin lähteä vielä opiskelemaan oikeustiedettäkin.

VTM-tutkinto vahvistaa juristin ammatissa vaadittavia tärkeitä ominaisuuksia, kuten asiakokonaisuuksien analysointia ja näiden kokonaisvaltaista hallintaa. Juristina pääsee konkreettisesti edistämään yksityishenkilöiden ja yritysten toimintaa. On eduksi, että ymmärtää laajemmin yhteiskunnan toimintaa ja yritysten toimintakenttää.

Aiemmin Suvi on ollut töissä Wärtsilä Oyj:n palveluksessa. Sieltä hänellä on vahvaa osaamista muun muassa työntekijöiden kansainvälisestä liikkuvuudesta ja henkilöverotuksesta. Tämän lisäksi monipuolista kokemusta on kertynyt julkisen sektorin tehtävistä.

– Minulla on kokemusta monenlaisista organisaatioista. Tästä on hyötyä erityisesti asiakkaiden erilaisten tilanteiden ja tarpeiden ymmärtämisessä.

Juristin tehtävässä Suvi näkee tärkeäksi asiakaslähtöisyyden ja ammattitaitoisuuden. Tärkeää on auttaa asiakasta tämän edun mukaisesti sekä toimia huolellisesti. Asiakkaan luottamus ansaitaan tekemällä työ hyvin ja perusteellisesti. Rauhallisen luonteensa ansiosta hän suoriutuu kaikenlaisista tilanteista.

Pyrin asiakaskohtaamisessa tunnistamaan asian kannalta olennaiset seikat ja kertomaan asiat asiakkaalle käytännönläheisesti. Välillä tilanteet saattavat olla kiperiäkin, mutta on tärkeää pitää mielessä, että asiat riitelevät, eivät ihmiset.

Heikkilällä Suvi hoitaa muun muassa asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyviä riita-asioita. Työnkuvani on hyvinkin monipuolinen ja päivät vaihtelevia. Juridiikassa riittää aina opittavaa, korkea motivaatio oppia uutta ja asioiden selvittäminen laajentavat osaamista päivä päivältä.

Liikunta antaa hyvää vastapainoa vaativille töille. Vapaa-ajalla tykkään käydä salilla, lenkillä ja talvella hiihtämässä.