Tehokkaat ja oikeat perintäkeinot nopeassa aikataulussa toteutettuna tuottavat parhaan lopputuloksen saatavien kotiuttamiseksi

Yrityksemme on hoitanut tuloksellista liike-elämän perintäpalvelua ammattitaidolla jo yli 20 vuoden ajan. Onnistunut perintä vähentää luottotappioita, tuottaa kassavirtaa ja kotiuttaa viivästyskorot. Siirtämällä saatavien perinnän toimistomme hoidettavaksi, vapautuu teille arvokasta työaikaa varsinaisen liiketoimintanne hoitamiseen. Me hoidamme puolestanne yhteydenotot velalliseen ja viranomaisiin sekä huolehdimme saatavien maksujen seurannasta.

KUN HALUATTE TODISTETUSTI TEHOKASTA, EDULLISTA JA YKSILÖLLISTÄ PERINTÄÄ, TOIMITTAKAA MEILLE VAIN KOPIO ERÄÄNTYNEESTÄ LASKUSTA NIIN ME HOIDAMME PERINNÄN PUOLESTANNE.

Perintätoimenpiteemme jakautuvat vapaaehtoiseen ja oikeudelliseen perintään

Vapaaehtoinen perintämme on nopeaa ja tehokasta. Tavoitteenamme on saada velalliselta suoritus vapaaehtoisesti ilman aikaa vieviä oikeudellisia toimenpiteitä ja niistä velalliselle aiheutuvia lisäkuluja ja maksuhäiriömerkintää. Vapaaehtoinen perintämme käsittää kirjeperinnän ohella henkilökohtaisen puhelinneuvottelun velallisen kanssa. Tarvittaessa sovimme maksusuunnitelmasta ja valvomme sen noudattamista. Vapaaehtoisessa perinnässä kulut saadaan yleensä perittyä velalliselta, jolloin palvelumme on asiakkaallemme maksutonta.

Mikäli velallinen ei maksa saatavaa vapaaehtoisella perinnällä, voidaan käynnistää oikeudelliset perintätoimenpiteet. Ennen oikeudelliseen perintään siirtymistä selvitämme aina velallisen maksukäyttäytymistä ja luottotiedot. Tämän pohjalta neuvottelemme päämiehen kanssa parhaan oikeudellisen perintäkeinon valinnasta ja annamme oman suosituksemme asiassa. Oikeudellisen perinnän kulut pyritään aina saamaan velalliselta, jolloin päämiehelle ei aiheudu toimenpiteistämme kuluja.