Puhelin: 010 289 9422
Email: kimmo.vainio@heikkilaco.fi
Erikoisosaaminen: PK-yrityskentän juridiset kysymykset laajasti kattaen mm. sopimus-, yhtiö- ja riidanratkaisuasiat sekä aineettomat oikeudet.
Kielitaito: suomi

Kimmo Vainio on taustaltaan vahvasti yrittäjä, itse asiassa jo kolmannessa polvessa. Kokemusta laki- ja asianajoalalta on kertynyt yli 10 vuotta, josta kuutisen vuotta asianajoyrittäjänä Rauman talousalueella. Tehtäväkenttää ja toimintatapaa on koko ajan määrittynyt asiakaskunnan painottuminen yrittäjiin. Jokainen juttu on hoidettava sillä ajatuksella, että yhteistyö jatkuu hedelmällisenä tulevatkin vuosikymmenet. Asiakkaan kommentti Vainiosta ”yrittäjän omana lakiosastona” on varsin kuvaava.

Ehkä juuri taustansa takia Vainio on vahvana verkostoitujana löytänyt itsensä useammastakin vastuutehtävästä, tällä hetkellä merkittävimpänä Rauman Yrittäjät ry:n puheenjohtajuus. Onneksi töiden ja harrastusten yhteensovittaminen ei tuota vaikeuksia, kun nauttii tekemisestään ja viihtyy ihmisten seurassa. Ja kun joskus on tarve tai halu ottaa kunnolla etäisyyttä arjesta, löytää Vainion todennäköisemmin kirjan äärestä Hirvensalosta tai raivaussahan varresta Euran metsistä.