Puhelin: 010 289 9413
Email: henri.alinen@heikkilaco.fi
Erityisosaaminen: kiinteistöjen virheet, hinnanalennukset , kaupan purut, kiinteistö- ja asuntokaupan reklamaatiot ja oikeudenkäynnit tms.
Kielitaito: suomi

Asianajokokemus

Vuonna 1995 valmistuin oikeustieteen kandidaatiksi ja siirryin heti asianajotehtäviin. Aloin tuolloin hoitamaan riita- ja sopimusasioita omassa toimistossani. Tämän jälkeen työskentelin mm. Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy:n palveluksessa, Lounais-Suomen Ympäristökeskuksessa sekä vuosina 2010 – 2016 Espoon kaupungin kiinteistölakimiehenä. Palasin Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy:n palvelukseen kiinteistölakimieheksi.

Espoon kaupungin kiinteistölakimiehenä perehdyin monipuolisesti rakentamiseen, kaavoitukseen ja kiinteistösopimuksiin. Hoidin kaupungin maankäyttö- ym. sopimusneuvotteluita ja edustin kaupunkia maaoikeudessa. Ylläpidän myös rakentamiseen ja kiinteistökauppojen riita-asioihin keskittynyttä kiinteistolakimies.fi -sivustoa.

 

Yrittäjyys

Minulla on pitkä yrittäjätausta, joten yrittäjien asioiden ja ajatusmaailman ymmärtäminen on erityisalaani. Asiakaspalvelutyöstä minulla on paljon kokemusta paitsi yrittäjänä, myös kunnan ja valtion palveluksessa. Opiskeluaikoina ajoin isäni taksia eli asiakaspalvelu on sitäkin kautta tullut tutuksi.

 

Siviilissä

Vapaa-ajallani kunnostan vanhaa rintamamiestaloani, joten minulla on rakentamisesta myös omakohtaisia kokemuksia. Kunnostani pidän huolta mm. juoksemalla ja harrastamalla karatea.