Asiakaspalvelu on asenteemme

Customer service is not a department. It's an attitude.

 

Luottamus on palvelumme perusta

Kaikki palvelumme perustuvat välillämme vallitsevaan luottamukseen

 

Asiantuntemus on ratkaisumme

Asiantuntijamme kirjoittavat blogia sinua varten.

1
1

Palvelumme

Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy on maineikas liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto, joka tarjoaa
luottamuksellisia asiantuntijapalveluja kotimaisille ja ulkomaisille yrityksille.

Yksityishenkilöitä palvelemme oikeuden eri osa-alueilla, kuten vero-oikeudessa, perhe- ja jäämistöoikeudessa, sopimusoikeudessa, työoikeudessa ja asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvissä riitaisuuksissa. Asunto- ja kiinteistökauppariidoissa olemme erikoistuneet home- ja mikrobivaurioista johtuvien vastuukysymysten selvittelyyn.

Asunto- ja kiinteistökauppa

Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy on erikoistunut asunto- ja kiinteistökauppariitoihin, mm. rakennusten kosteus- ja homevaurioiden vastuukysymysten selvittämiseen.

Sopimusoikeus

Erilaiset sopimukset ja oikeudelliset kysymykset kuuluvat yrityksen toimintaan koko sen elinkaaren ajan. Sopimukset ovat osa yrityksen riskienhallintaa ja menestyksen keskeinen osatekijä. Huolellisesti laaditut sopimukset säästävät aikaa, rahaa ja liikesuhteita.

Riidanratkaisu

Kaupalliset ja henkilöitä koskevat erimielisyydet ratkaistaan yleensä neuvottelemalla, mikä on ehdottomasti paras tapa. Asiantuntijoillamme on laaja erityisosaaminen ja kokemus riitojen ratkaisemisen kaikista eri vaihtoehdoista, jonka vuoksi vaikeimmatkin ongelmat tulevat ratkaistuiksi asiantuntevasti.

Yritysjärjestelyt ja yhtiöoikeus

Meillä on laaja kokemus eri osapuolten avustamisesta yritysjärjestelyjen ja -kauppojen yhteydessä. Palvelumme kattavat koko hankkeen suunnittelusta aina käytännön toteutukseen asti. Erityisosaamisemme mm. vero-, sopimus-, kilpailu-, yhtiö- ja työlainsäädännön alalta takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Asiantuntijamme

Koulutetuilla huippuasiantuntijoillamme on ratkaisu asiaan kuin asiaan.

Ota yhteyttä!

Lähetä viesti tai soita meille. Tai tule vaikka käymään!

Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy on perustettu vuonna 1993. Pitkäjänteisellä työllä olemme saavuttaneet laajan asiakaskuntamme luottamuksen. Mielestämme työmme paras mittari onkin asiakastyytyväisyys. Tämän vuoksi toimintatapaamme kuuluu toimeksiantojen hoitaminen tehokkaasti yhdessä sovittujen suuntaviivojen mukaisesti.